Više od jednog vijeka, naša se porodica se bavi uzgojem vinove loze i preradom grožđa i to stogodišnje porodično iskustvo, uz svu posvećenost i predanost duboko ugrađeno je u temelje moderne vinarije Anđelić.
U stvaranju naših vina i danas učestvuju isključivo članovi porodice koji svojim stalnim usavršavanjem i nadasve ljubavlju postižu visok kvalitet, za što su dokaz brojne nagrade, ali i brojni zadovoljni kupci. U vinskom podrumu Anđelić nastaje vina od autohtonih hercegovačkih sorti, ali i onih internacionalnih. Sada imamo šest vrsta: Žilavka Anđelić, Vranac Anđelić, Lira, Žirado, Tribun i Mičevac barrique.
Proizvodni kapacitet vinskog podruma Anđelić je 150.000 litara vina godišnje. Vinarija je smještena u novoizgrađenom objektu namjenski koncipiranom za ovu djelatnost.
U ponudi su organizovane i individualne degustacije vina i prezentacija tehnologije izrade. Vinski podrum Anđelić lociran je na izlazu iz Trebinja u pravcu Nikšića, na obali rijeke Trebišnjice. Poseban doživljaj pruža predivan pogled na ostatke srednjovjekovnog grada Mičevca, hercegovačku Gračanicu, planinu Leotar kao i na samu rijeku Trebišnjicu i njeno okruženje.
Objekat posjeduje licencu Bike Friendly Standard (link)
Trebate rezervaciju restorana i preporuku domaće kuhinje u Hercegovini? Prepustite to lokalnim stručnjacima koji poznaju sve dostupne Bike Friendly restorane. Kontaktirajte naše partnere – ERO Travel Tour Agency.
ERO Travel tim profesionalaca rezervirati će restoran po Vašim preferencama.